Ønsker du at få tilsendt mit nyhedsbrev til din e-mail? 

Skriv til mig louise@louisedissing.dk

Seneste nyhedsbrev kan du læse her:


Kære alle

Tak for så mange kærlige tilbagemeldinger på min seneste mail, og tak for ideer og nye samarbejder.

Jeg har fortsat åbent for personlige sessioner hvor du kan få hjælp med at  se på dig selv fra en ny vinkel, til healing af noget følelsesmæssigt/fysisk. Det er alle tirsdage og torsdage her i Dronningensgade 54, på Chr havn. 

Vision: Jeg går ind i september med hovedet løftet mod solen. Arbejder på en nye hjemmeside og på oprettelse af flere hold. Jeg arbejder desuden på en række videoer der skal hjælpe ufrivillige barnløse med at få ro og tillid og tiltro til kroppen og til livet, mens de arbejder på at få baby-ønsket opfyldt.

Hold:

Jeg holder fortsat FØDSELSFORBEREDELSES HOLD og nu også EFTERFØDSELSHOLD. Datoerne ligger på websiten. www.louisedissing.dk

Skriv til mig, hvis der er noget du føler jeg kan hjælpe med. Jeg er meget interesseret i fællesskaber og samarbejder. 

- selvfølgelig kan du afmelde mails fra mig, bare giv mig besked.

 

 

Mange store varme hilsner fra mig, Louise.-------


Sådan er mit perspektiv og sådan har jeg undervist i 10 år: 

Jeg oplever at mit liv og de oplevelser der hænder mig, sker som en reflektion af hvad jeg forkuserer på og altså ser jeg, at mit valg af humør, stemning og emner, temaer jeg interesserer mig for, generelt øges i min livsoplevelse som i et spejl.

Kunsten er at holde mig positiv og klar i hovedet, så jeg kan leve nydende og afslappet mens jeg oplever hvad jeg selv tiltrækker. Een af måderne jeg styrker mit fokus på er, at undervise i det. Lave youtube videoer på min kanal : Louise Holst Dissing. 


Du kan tro jeg er inspireret og lykkelig over når jeg "fanger bølgen”  og surfer. Indimellem falder jeg hårdt og det lærer jeg altid noget af. Så mærker jeg virkelig at jeg lever i en krop. Mærker mine følelser og min afmagt, mit tab af kontrol og min frygt, mit ego og alt det der vi alle sammen kender. Jeg rejser mig hvor jeg faldt og finder på en lidt anderledes tilgang til at komme op på bølgen igen. Jeg har for lang tid siden besluttet mig til at bruge mine egne erfaringer til at hjælpe andre med. Sådan er min sjæls valg, og den er nu engang den, som efterhånden har den stærkeste vilje i mig.

 Jeg er begyndt på Wake-skate, træner fortsat Capoeria. Sørger for at strækker dybe lange stræk ind i mine muskler og sener, og for at meditere. Det giver noget den anden vej: et mere smidigt sind. Alt er en reflektion og jeg bruger alle kneb til at holde mig klar i krop og sind.

Sådan forholder jeg mig i denne tid.

 

Louise© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing