Rebozo kursus 


Kursus med undervisning i, og træning med de mexikanske Rebozo"- teknikker til afspænding, afstresning, følelses-forløsning. 

Kurset er egnet for ALLE, men kan tilpasses også udelukkende jordemødre

 Både som :

-enkeltstående healende oplevelse…en gave til dig selv!

- inspiration til nye måder at lege med dine børn på 

-inspiration til at være sammen med din partner på

-hvis du selv er behandler, kan du bruge teknikkerne direkte

-for dig som gerne vil i gang med at behandle 

-for yoga-undervisere kan dele af Rebozo-teknikkerne bruges til afsluttende afspænding

-for fødselshjælpere og gravide, for jordemødre og for kommende fædre!

 

Hvad er Rebozo? og hvad går kurset ud på?

Rebozo er det spanske ord for "tørklæde." I Mexico er der i hundredevis af år, tradition for at medbringe sin Rebozo overalt. Det vævede tørklæde kan bruges til stortset alt: bl.a. hængekøje, til at bære børn i, som tæppe, kjole, telt.  Det magiske ved Rebozo som JEG er inspireret til at dele videre, handler om at bruge Rebozoen til afspænding af kroppen. Særlige vikle, squeeze and release, rulle og vugge-metoder giver en forunderlig blid fornemmelse ind i kroppen og derfor er Rebozo-teknikkerne ofte brugt til at afspænde og smertelindre gravide og fødende kvinder….og med god effekt!

 

Ikke alene bliver den "behandlede" person afspændt og kommer tilstede med en dyb ro i sin krop, ovenikøbet oplever den der udfører Rebozo´teknikken samtidig en finfølt indlevelse i den behandlede persons oplevelse, dvs en skærpelse af bevidsthedens fokus. At give Rebozo er derfor en virkelig behagelig og sjov måde at være meditativt tilstede på…dvs. at være tilstede med at sanse hvad du gør og hvilken effekt det har, uden at tænke! DET er ret specielt, og jeg føler at Rebozo teknikken ikke kræver andet end et stykke stof, indføling, tillid, samarbejde med vores planets tyngdekraft og villighed til at lave langsomme bevægelser. Ret enkelt og alligevel er der noget at øve sig i. 

Derfor indeholder kurset :

-undervisning i selve de konkrete Rebozo-teknikker, hvor du kan tage noter og stille spørgsmål.

-afprøvning af teknikkerne og spørgsmål hertil.

-undervisning omkring betydningen af stemningen i rummet når du laver Rebozo. Herunder emnet evt. afspilning af musik, dufte, belysning, og hvordan du guider den du behandler ind i at tillade afspændingen.

-udveksling af Rebozo i par, hvor du både oplever at give og modtage "behandlingen." 

 

Jeg laver denne unikke dag med undervisning i Rebozo-teknikker jeg selv har god erfaring med. Jeg lært en masse forskellige Rebozo-teknikker i både Danmark og i USA og bruger det ofte både som jordemoder og i behandlingssammenhæng, privat, til gravide, babyer, børn og voksne. Rebozo er fænomenalt til det vi alle har behov for: RO.


Dato og praktisk for næste kursus: ikke fastsat endnu, skriv en mail til mig hvis du har interesse. 

Dato i november er på tegnebrættet.

Rebozo kursus for alle (kropsbehandling), kursus i de afspændende teknikker, som kan bruges til både fødsel og graviditet, men også til børn og voksne generelt. 

Pris 1000 kr som du betaler v tilmelding på Myshop 57897. Du modtager et bevis for deltagelse i kurset med beskrivelse af hvad du har fået undervisning i.

Tid: kl. 10-15.30 inkl. en halv times pause. Du sørger selv for dine snacks, hvis du har behov.

Medbring: yogamåtte, rebozo/tæpper, tørklæder du tænker at bruge.

Adresse: New Light Healing Studio, Dronningensgade 54, 5. dør 3, Chr Havn.


Nogle gange er det udelukkende for jordemødre/doulaer og andre gange med fokus på rebozo som kropsbehandling. Det vil fremgå ud for datoen.


 

Kærligst Louise

Fra deltagere:

Thank you all for such a fun and informative evening of sharing!

Thank you, Louise for another great workshop - I know I got even more out of it this time with a smaller group. 

Beth Donnelly Caban, yoga & childbirth education

 

I found the workshop very good. I enjoyed that we were fewer attending because we got to do more hands-on.

Laure, Doula

 

WOUW! For en fed hjerte-energi du havde! Tal lige om at blive blown away. Super lækkert at være i lokale med dig og jeg glæder mig så meget til at afprøve rebozoen!!

Benedicte

 

1000 tak for en inspirerende eftermiddag der gav energi helt ned i tæerne. Jeg arbejder selv meget med rebozo-teknikken og synes også jeg har god erfaring med at skabe en tillidsfuld og tryg stemning på en fødestue ved både at hygge om den fødende og hendes partner samt guide dem til at overgive sig til "mother nature". Skønt at få flere menneskelige og jordemoderfaglige teknikker, ideer og erfaringer med i rygsækken. Jeg har allerede anvendt flere af dine råd på fødeafdelingen :o)  

Heidi,  Jordemoder

 

thank you so much for that wonderful day of great inspiration and feeling good!
fantastic to get to know you- and the rebozo methods.

 

I just wrapped and rocked one of my mamas up as a postpartum treat and she LOVED it.  I loved doing it with her.  

I am so glad to have this in my bag of tricks and am excited to grow my own style.

Samantha, Doula

 

I came home after the workshop and rebozo-ed my husband to great effect. I'm looking forward to trying it with some of my labor clients. I also realized that it's a perfect technique to try with the colicky babies (and mamas) that I work with.

Sarah Moore, Fig Tree Childbirth Services

 

I've wrapped, rocked, and rolled two babies.  Babies and parents both loved it.  Great new way for parents to bond with their new baby and great way to stimulate a sleepy baby that needs to wake up to nurse.

Elizabeth, DONA trained Birth Doula

© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing