Cancer/Kræft, og andre diagnoser der er værd at stå op for


Jeg arbejder med Healing af dine Instinkter


Egentlig tror jeg på at alt hvad der sker for os mennesker er, at vi “får” nogle oplevelser i livet, som er ment til at vække os HELT OP. Få os op over overfladen og de syge-domme, som vi kalder diagnoser, er konstanteringer af ubalancer. Enig.


Når noget i ens krop er gået så skævt at man nød til at se på det, særligt hvis det statistisk set kan slå livet ud af een. Hvad gør man: man lytter til sine instinkter og følger dem. Jeg føler, at vi alle er kodet med en viden som er vores overlevelse og at vi forvirrer hinanden med al den informationssøgning og overførsel af viden så det er svært for den enkelte at følge SIN EGEN VISDOM, sit eget instinkt. Jeg stoler på at vi kender vejen til raskhed i kroppen og DET er hvad jeg tilbyder hjælp med at lytte til.

Ingen andre end dig selv kan tage ansvaret for din raskhed. Det er en sag mellem dig og dit liv. Derfor må du nødvendigvis lære dig selv at kende og kunne lytte til din sande stemme inden i som ved hvad du må gøre nu.

UDEN DRAMA; bare med fred og tillid. Svært ? som med alting skal man lige igang og i starten kan det føles svært, men hvis man lægger mærke til de små forandringer det giver, kan man lære det: opskriften på sig selv.


CUT THE CRAB= Hvad kan Louise hjælpe mig med og hvordan?

-FOKUS på det du VIL ha til at ske. Du bestemmer selv hvad vil vil ha min hjælp til. 

Du er selv din vilje og selv din begrænsning.

Med mig kan du skabe nøjagtigt den virkelighed du kan tro på. Igen: dit valg og din begrænsning.


4 sessioner på 1,5 time fordelt efter hvad DU føler vil være optimalt. For nogle er det een gang om ugen og for andre er der nogle uger eller en lille måned imellem. 


Hver session bringer dig dybere ind i dine instinkter og du vil føle dig stærkere i dig selv, roligere, lettere og lysere på alle måder. Du kan genvinde hele din power og hele dit selvværd og hele din raskhed hvis du VIL og hvis du TØR. Det koster 5000,- kr +   en kæmpe portion stolthed i dig, koster din tilgivelse til dig selv og det koster ALT din viljestyrke og at du bruger tid på at lære om dig selv. Der er hjemmearbejde og du er nød til at lave det så godt du kan :) JA det lyder hårdt, men når någet truer med at slå dig ihjel eller gøre dig afhængig af medicin eller anden behandling MÅ DU slå igen med en endnu større portion af DIG og hvad DU faktisk vil med dit liv. 

Det er sjovt at arbejde på den måde med sig selv og du vil komme til at elske dig selv for at stå op for dig selv over for dit negative sind, som jeg opfatter sygdom som. 


1-4. session: Vi mærker og sanser og du kommer på briksen alt efter behov.

Book 26839097 eller mail louise@louisedissing.dk
 


© Louise Dissing 2021  "Dedicated to bring the world back to love” - most photos captured by Anna Falck Photography and Louise Holst Dissing